#МОЯ_КАРЄРА
Здобувачі освіти харчового напрямку Державного навчального закладу "Буцький політехнічний професійний ліцей " здійснили екскурсію на Мошурівський консервний завод.
Керівник заводу Дровосік Петро Петрович гостинно зустрів гостей та провів цікаву екскурсію.
На заводі працює три цехи: молочний, консервний та цех з приготування напівфабрикатів. Не дивлячись на складну ситуацію в країні, завод розширює свою потужність. Великий обсяг продукції потрапляє в магазини та на різні підприємства, а потім її використовують у харчовій промисловості.
Інновації консервного заводу - це смачна та корисна їжа, актуальні нововведення, які стають основою для творчості та інновацій у галузі кулінарії. Такий взаємозв'язок сприяє вдосконаленню якості страв і дозволяє професіоналам у харчовій галузі проявляти творчість та експериментувати зі смаками.
Учнів пригостили смачними виробами із молочного та консервного цехів.
Дякуємо за гостинність!