A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Буцький політехнічний професійний ліцей"

 День відкритих дверей в Уманського НУС

Дата: 18.04.2024 14:24
Кількість переглядів: 12

17.04.2024 здобувачі освіти Державного навчального закладу "Буцький політехнічний професійний ліцей" завітали до Уманського національного університету садівництва, де відбувся  День відкритих дверей.
Адміністрація та студенти  Уманського НУС гостинно зустрічали гостей. Протягом дня було багато проведено  цікавих екскурсій  університетом.  Здобувачі освіти зможуть продовжити своє навчання на таких факультетах: факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин; факультет менеджменту; факультет економіки і підприємництва; інженерно-технологічний факультет; факультет лісового і садово-паркового господарства; факультет агрономії.  Майбутні абітурієнти завітали на кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін; лісового господарства; геодезії; картографії і кадастру.     Викладачі університету розповіли про цікаве навчання в університеті та громадське життя закладу. 
Кожен майбутній абітурієнт мав змогу ставити питання, брати участь у різних вікторинах, тренінгах, дослідах. Фуршет зі смаколиками додав ще більшого настрою!
Завідувач кафедри рослинництва факультету агрономії Кравченко Віталій Станіславович на згадку про зустріч подарував саджанці туй та бересклету.
Дякуємо за незабутню та цікаву екскурсію!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень