Засідання методичної комісії
У Державному навчальному закладі "Буцький політехнічний професійний ліцей" було проведено відкрите засідання методичної комісії викладачів спеціальних предметів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку. Під час круглого столу розглянули питання:
1. Корисні цифрові інструменти для роботи педагогів (методист ліцею Тимошенко О. Л.).
2. Сучасні напрямки в оформленні страв (майстер в/н Солод О.Г.).
3. Техніка подавання сирної тарілки (викладач спеціальних предметів Залізняк А.В.).
Майстер виробничого навчання Лебідь О.М. провела майстер-клас "Вступний інструктаж на уроках виробничого навчання".
З мультимедійною презентацією "Оздоблення хліба" ознайомила майстер виробничого навчання Білик І. Д.
Також під час засідання комісії колеги обговорили проведення конкурсів фахової майстерності з професій "Пекар", " Кухар".